Hoe het begon

” Laat zien wat verborgen is onder de stad”, zo opende de PZC in juni 2014 het artikel over mijn verhaal met betrekking tot het gangenstelsel onder de Boulevard Bankert / Coosje Buskenstraat.

Een ontdekkingstocht naar de ‘mysterieuze ‘ gangen onder de Boulevards van Vlissingen. Gangen die helemaal niet zo mysterieus zijn als gedacht. Door middel van archief onderzoek, verhalen van Vlissingers en huisbezoeken heb ik een beeld gekregen wat zich onder je voeten bevindt als je wandelt over dit stukje van de Boulevard.

Praktisch iedere dag heb ik op mijn Facebook pagina mijn bevindingen bijgehouden en dit is opgepikt door de media, ook dankzij een aantal tips die de media heeft ontvangen. En zo heeft de PZC, de Bode, Omroep Zeeland en andere media items gemaakt met mijn verhaal.

Op deze pagina staat mijn verhaal.

 

artikel edwin westbeer 2014

Nieuwsbrief