November 2014

Waar ik in juni 2014 begon met mijn zoektocht naar het verhaal over de mysterieuze gangen onder de boulevard is dan nu geëindigd met een voorstel van B&W. Dit voorstel is er gekomen naar aanleiding van mijn brief aan de gemeente en het verslag van de Archeologische dienst samen met het Gemeentearchief.

Het is natuurlijk nog niet echt ten einde, er komt een vervolg….

 

Het verslag over de gangen is na te lezen door op de onderstaande link te klikken. Rapport ondergrondse gangen Boulevard Bankert

3 Reacties

  1. Ik heb de plaatjes van het gangenstelsel in 1946 en 1981 (uit het PDF-rapport) eens over elkaar gelegd in een GIS-programma. Ze zijn absoluut niet met elkaar te matchen, dus één van de kaarten is zeer onnauwkeurig óf beide kaarten zijn zeer onnauwkeurig. Waar zouden de gangen precies liggen?

  2. De restanten van de gangen liggen bovenaan de Coosje Buskenstraat / Boulevard Bankert. In figuur 7 is de situatie ook op elkaar geprojecteerd. Dit is gedaan door de archeologische dienst. Als je het verloop van de gangen vergelijkt op figuur 5 en 6 zie je dat het zeer goed overeenkomt.
    Ben dan toch benieuwd naar je overlay in het GIS-programma. Kan je deze naar mij mailen ? edwin@tilroe.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.